Ervaringen van deelnemers

Wat Tamarinde Tai Chi voor jou kan betekenen? Wie kan dit nu beter aangeven dan de deelnemers zelf?
Hieronder lees je enkele van hun reacties en referenties.

Reacties

Ik heb flinke slaapproblemen, maar na de Tai Chi les heb ik bijna altijd een heerlijke doorslaapnacht.

Ondanks mijn beroep als fysiotherapeut heb ik best wel een probleem met mijn balans. Maar door de Tai Chi ben ik nu veel stabieler, heb ik meer evenwicht.

Ik heb er de hele week profijt van, voel me er de hele week beter door.

Ik heb nu vaak door als ik door drukte mijn lichaam onnodig aangespannen houd en kan het nu direct weer op een goede manier ontspannen.

De Tai Chi les is het enige moment in de week waarop ik gewoon niet denk.

Een vriendin zei me dat ik anders uit mijn ogen kijk, niet meer zo fel maar rustig en ontspannen.

Referenties

Ik ben in 2012 met 6 workshops begonnen en vanaf het eerste moment voelde ik dat de oefeningen goed bij mij passen. Ik heb ook bij andere Tai Chi docenten lessen gevolgd, maar heb een duidelijke voorkeur voor de lessen van Bas. De Tai Chi oefeningen die Bas ons aanleert hebben een mooie en vloeiende opbouw, krijg je snel onder de knie en voelen heel natuurlijk aan. Ik merkte al gauw dat de lessen van Bas een fijne manier zijn om in balans te komen.
Joyce Janssen

Een heerlijk rustpunt in de week. Nu al weer een paar jaar verheug ik mij telkens weer op de Tai Chi les van Bas. Prettig voor lichaam en geest!
Marcel Veldhuis

De sfeer tijdens de les is prettig en rustgevend. Dankzij de Tai Chi oefeningen kan ik weer diepe buigingen maken wat ik ondanks jaren oefenen in een fitnesscentrum niet meer kon door lage rugklachten.
Linda Gemser

Ik ben nu een aantal jaren bij Bas op les en kijk er iedere week erg naar uit. Sinds ik deze lessen bij de Tamarinde volg, kan ik mij zowel privé als in mijn werk goed ontspannen.
Bas is een rustige, warme, empatische en vrolijke persoon. Voor mij is de wekelijkse Tai Chi les het toppunt van ontspanning en gezelligheid.
Astrid Krone

Al een aantal jaren volg ik de Tai Chi lessen bij Bas van Os. Al vanaf het begin was de ervaring dat zo’n sessie uitermate relaxend is en innerlijke rust geeft. Niet in de laatste plaats door de van veel ervaring getuigende wijze waarop les gegeven wordt. Je bent bezig en in beweging, maar krijgt tegelijk energie!
Joop de Wit

De Tai Chi les is voor mij altijd een “rusthemeltje” waarin ik mijn balans en evenwicht hervind. Na de les ga ik altijd met een fijn gevoel naar huis.
Hellen